Afumaturi, pastrama, carnati
De (autor): Franz S. Wagner
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
transport gratuit
25.00Lei
25.00Lei
Primesti 25 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Rating general al produsului
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
Cititorul E72CC3
28/11/2023 14:00

Se apropie sarbatorile de iarna. Este o carte pentru macelarii semiprofesionisti si profesionisti. Se merita sa o cumparati .
Arata mai mult
Cititorul 2ab768
06/03/2023 11:08
Este o carte interesanta ,deoarece modul de preparare este diferit de ceea ce știam eu.Este ok.
Arata mai mult
MarianaLupan2008
06/11/2020 11:39
Ohoo!!! O carte în fata căreia salivezi și ți se face pofta de toate preparatele pe care le vezi în paginile ei. E super sa citești și sa prepari rețete de cârnați, exact de la mama lor.
Arata mai mult
3 din 3 de rezultate