Jamie gateste in Italia
Jamie a inceput sa gateasca in localul parintilor sai, The Cricketers, din Clavering, in Essex, pe cand avea opt ani. Dupa absolvirea scolii, si a inceput cariera de chef, ajungand la River Cafe, unde a fost remarcat de o companie de productie TV, astfel nascandu se seria de notorietate Bucatarul se dezbraca... de secrete.
In 2001, Jamie a parasit televiziunea pentru a si deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat inceputul unui vast experiment, desfasurat de peste 15 ani, consacrat formarii tinerilor fara un loc de munca in meserii din industria cateringului. Cativa ani mai tarziu, a initiat o ampla miscare in vederea imbunatatirii meniurilor in cantinele scolare din Marea Britanie, rezultatul constand intr o schimbare uriasa – si durabila – in intregul sistem alimentar din invatamant. De atunci, campaniile nationale si internationale ale lui Jamie au continuat sa revolutioneze modul de a se hrani al oamenilor – mai mult, sa stimuleze forurile guvernamentale si industria de profil in introducerea de masuri salutare privind educatia alimentara si sanatatea publica. Toate activitatile lui comerciale incearca sa defineasca si sa promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, in sfera nutritiei.
Restaurantele lui de succes includ Barbecoa si lantul Jamie’s Italian, situate atat in Marea Britanie, cat si in alte tari. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucatarie au devenit faimoase pretutindeni in lume.
Jamie se afla in contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creand lucruri originale si oferind indrumari pe site ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube si pe tot mai multe si variate platforme sociale. A publicat pana in prezent 20 de carti de bucate, toate bestselleruri, insotite de emisiuni TV. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.
PRP: 110.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
88.00Lei
88.00Lei
110.00 LeiIn stoc

Descrierea produsului
Jamie a inceput sa gateasca in localul parintilor sai, The Cricketers, din Clavering, in Essex, pe cand avea opt ani. Dupa absolvirea scolii, si a inceput cariera de chef, ajungand la River Cafe, unde a fost remarcat de o companie de productie TV, astfel nascandu se seria de notorietate Bucatarul se dezbraca... de secrete.
In 2001, Jamie a parasit televiziunea pentru a si deschide primul restaurant Fifteen, la Londra, fapt care a marcat inceputul unui vast experiment, desfasurat de peste 15 ani, consacrat formarii tinerilor fara un loc de munca in meserii din industria cateringului. Cativa ani mai tarziu, a initiat o ampla miscare in vederea imbunatatirii meniurilor in cantinele scolare din Marea Britanie, rezultatul constand intr o schimbare uriasa – si durabila – in intregul sistem alimentar din invatamant. De atunci, campaniile nationale si internationale ale lui Jamie au continuat sa revolutioneze modul de a se hrani al oamenilor – mai mult, sa stimuleze forurile guvernamentale si industria de profil in introducerea de masuri salutare privind educatia alimentara si sanatatea publica. Toate activitatile lui comerciale incearca sa defineasca si sa promoveze noi standarde, mai bune, mai echilibrate, in sfera nutritiei.
Restaurantele lui de succes includ Barbecoa si lantul Jamie’s Italian, situate atat in Marea Britanie, cat si in alte tari. Iar numeroasele sale produse alimentare ori ustensile de bucatarie au devenit faimoase pretutindeni in lume.
Jamie se afla in contact permanent cu publicul prin mijlocirea internetului, creand lucruri originale si oferind indrumari pe site ul jamieoliver.com, pe canalele personale YouTube si pe tot mai multe si variate platforme sociale. A publicat pana in prezent 20 de carti de bucate, toate bestselleruri, insotite de emisiuni TV. Jamie locuieste la Londra si in Essex, impreuna cu sotia sa, Jools, si copiii lor.
Detaliile produsului