headerdesktop mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile mosnick18noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁Târgul Ghetuțelor🎁

Cadouri de Moș Nicolae

-77%, -30%, -50%

Comandă aici!
    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Pastele sunt placerea suprema a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebreaza nu numai experienta si creativitatea in bucatarie, ci si bucuria de a petrece mai mult timp in jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventura mereu inedita de forme, culori, arome si stiluri. Ele sparg granitele in materie de metode de gatit, istorie si „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, incepand cu Italia, unde au devenit, practic, un monument national inchinat asa-zisei la dolce vita.
    In bucataria italiana, pastele pot suporta practic un numar infinit de combinatii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; framantate cu ou, ca in regiunile nordice, sau fara ou, ca in cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese in functie de forma pastelor si de tipul ocaziei: posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate, mai ales ca sosul potrivit poate transforma pastele intr-o salata racoritoare de vara sau un deliciu cald, de iarna.
     Fragment din cartea de retete:
 
    „TAGLIOLN CU TRUFE 
 
    Timp de preparare: 40 de minute. Timp de odihna: 30 de minute. Timp de gatire: 10 minute. Dificultate: medie 
    4 portii
    PENTRU TAGLIOLINI
  2 1/2 cani (300 g) faina
  550 sau faina italiana tip „00" (poate fi inlocuita cu faina tip „000")
  3 oua mari 
 
    PENTRU SOS
  50 g unt nesarat
  1 trufa mica neagra
  sare dupa gust 
 
    Pentru tagliolini, puneti faina pe o planseta si faceti o adancitura in mijloc, in care adaugati ouale. Incorporati-le treptat in faina, apoi framantati pana obtineti un aluat elastic. Inveliti aluatul intr-o folie de plastic unsa cu putin ulei si tineti-I la frigider cca 30 de minute. Intindeti cu sucitorul aluatul in foi subtiri de cca 1 mm grosime. Taiati din el fasii late de 2 mm.
    Puneti la fiert apa cu sare si fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le, pastrand o parte din apa in care au fiert. Topiti untul intr-o tigaie si adaugati apoi cca 1/2 cana din apa pastrata. Amestecati pastele cu combinatia de apa si unt. Asezati pastele pe farfuriile de servit si puneti deasupra fiecarei portii feliute de trufa chiar inainte de a servi.”
Citește mai mult

-20%

PRP: 37.00 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

29.60Lei

29.60Lei

37.00 Lei

Primești 29 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Comandă până la 14:00:

Estimare livrare vineri, 21 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

    Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.

    Pastele sunt placerea suprema a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebreaza nu numai experienta si creativitatea in bucatarie, ci si bucuria de a petrece mai mult timp in jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventura mereu inedita de forme, culori, arome si stiluri. Ele sparg granitele in materie de metode de gatit, istorie si „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, incepand cu Italia, unde au devenit, practic, un monument national inchinat asa-zisei la dolce vita.
    In bucataria italiana, pastele pot suporta practic un numar infinit de combinatii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; framantate cu ou, ca in regiunile nordice, sau fara ou, ca in cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese in functie de forma pastelor si de tipul ocaziei: posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate, mai ales ca sosul potrivit poate transforma pastele intr-o salata racoritoare de vara sau un deliciu cald, de iarna.
     Fragment din cartea de retete:
 
    „TAGLIOLN CU TRUFE 
 
    Timp de preparare: 40 de minute. Timp de odihna: 30 de minute. Timp de gatire: 10 minute. Dificultate: medie 
    4 portii
    PENTRU TAGLIOLINI
  2 1/2 cani (300 g) faina
  550 sau faina italiana tip „00" (poate fi inlocuita cu faina tip „000")
  3 oua mari 
 
    PENTRU SOS
  50 g unt nesarat
  1 trufa mica neagra
  sare dupa gust 
 
    Pentru tagliolini, puneti faina pe o planseta si faceti o adancitura in mijloc, in care adaugati ouale. Incorporati-le treptat in faina, apoi framantati pana obtineti un aluat elastic. Inveliti aluatul intr-o folie de plastic unsa cu putin ulei si tineti-I la frigider cca 30 de minute. Intindeti cu sucitorul aluatul in foi subtiri de cca 1 mm grosime. Taiati din el fasii late de 2 mm.
    Puneti la fiert apa cu sare si fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le, pastrand o parte din apa in care au fiert. Topiti untul intr-o tigaie si adaugati apoi cca 1/2 cana din apa pastrata. Amestecati pastele cu combinatia de apa si unt. Asezati pastele pe farfuriile de servit si puneti deasupra fiecarei portii feliute de trufa chiar inainte de a servi.”
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 06/11/2020 17:25
Ador pastele facute in toate modurile posibile, cu diverse sosuri, in diverse forme si a fost interesant sa lecturez o carte numai despre paste. Recunosc ca ma asteptam la mai multe retete si mai interesante...
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
LAZIN ANTONELA 16/03/2020 08:22
green icon awesome check Achiziție verificată
Din bucătăria iubitorilor de paste nu trebuie să lipsească această cărticică. Recomand cu drag!
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo