Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an

De (autor): Roy Ekins

0
(0 review-uri)
Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an - Roy Ekins

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an

De (autor): Roy Ekins

0
(0 review-uri)
Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon

Invatati sa preparati atat bere cat si vin, cu acest ghid, pe tot parcursul anului
 
Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri seci si dulci, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea Fabricarea vinului si a berii, scrisa de cunoscutul autor cu autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor.
 
Fabricarea vinului si a berii ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si ingrijirea echipamentelor. Cartea include anexe despre masurarea continutului de aciditate, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a potentialului de alcool, precum si o lista de verificare a denumirilor comune si stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.
Citește mai mult

nou

29.00Lei

29.00Lei

Primești 29 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare luni, 17 noiembrie - marti, 18 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon

Invatati sa preparati atat bere cat si vin, cu acest ghid, pe tot parcursul anului
 
Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri seci si dulci, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea Fabricarea vinului si a berii, scrisa de cunoscutul autor cu autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor.
 
Fabricarea vinului si a berii ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si ingrijirea echipamentelor. Cartea include anexe despre masurarea continutului de aciditate, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a potentialului de alcool, precum si o lista de verificare a denumirilor comune si stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.
Citește mai mult

Detaliile produsului

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X