Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

    Ideea imbinarii a doua domenii - cel al vinurilor si cel al cocktailurilor - in scopul crearii unor amestecuri noi si deosebite a fost provocarea initiala a acestei carti, scrise pentru cei doritori sa invete fiecare nuanta a lumii bauturilor combinate.

    Multumita creativitatii si indelungatei experimentari in domeniu ale lui Gianfranco Di Niso, alaturi de barmani profesionisti si gratie fotografiilor minunat realizate de maestrul in fotografie Fabio Petroni, aceasta carte ofera o colectie rara de retete originale de cocktailuri. In acelasi timp, aceasta promite o plimbare savuroasa printre retete clasice reinventate si cocktailuri contemporane, mestesugit combinate cu vermut si vinurile ademenitoare din sortimente speciale precum Sherry, Marsala, Madeira, Samos si Porto. Veti descoperi cum sa preparati rapid si usor bauturi ametitor de delicioase, care vor starni admiratia ori invidia celor care vor avea onoarea de a le degusta.
    Fabio Petroni este un fotograf profesionist, care a colaborat cu personalitati de top din domeniu si este specializat in fotografie portret si natura statica. Lucreaza cu mari agentii de publicitate, realizand numeroase campanii de promovare pentru firme si organizatii recunoscute in toata lumea.
    Gianfranco Di Niso este barman profesionist si castigator al unor competitii nationale si internationale. Organizeaza numeroase cursuri de formare pentru barmani, aplicand metoda freestyle si tehnici cafe. Din 1986 colaboreaza cu diferite institutii in Bergamo si in zonele din apropiere.
    Davide Manzoni este absolvent de Cinematografie la Universitatea Catolica din Brescia. El combina pasiunea pentru filme cu cea pentru scris si gatit. 
 
Citește mai mult

-5%

PRP: 61.32 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

58.25Lei

58.25Lei

61.32 Lei

Primești 58 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Comandă până la 14:00:

Estimare livrare vineri, 14 noiembrie - luni, 17 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

    Ideea imbinarii a doua domenii - cel al vinurilor si cel al cocktailurilor - in scopul crearii unor amestecuri noi si deosebite a fost provocarea initiala a acestei carti, scrise pentru cei doritori sa invete fiecare nuanta a lumii bauturilor combinate.

    Multumita creativitatii si indelungatei experimentari in domeniu ale lui Gianfranco Di Niso, alaturi de barmani profesionisti si gratie fotografiilor minunat realizate de maestrul in fotografie Fabio Petroni, aceasta carte ofera o colectie rara de retete originale de cocktailuri. In acelasi timp, aceasta promite o plimbare savuroasa printre retete clasice reinventate si cocktailuri contemporane, mestesugit combinate cu vermut si vinurile ademenitoare din sortimente speciale precum Sherry, Marsala, Madeira, Samos si Porto. Veti descoperi cum sa preparati rapid si usor bauturi ametitor de delicioase, care vor starni admiratia ori invidia celor care vor avea onoarea de a le degusta.
    Fabio Petroni este un fotograf profesionist, care a colaborat cu personalitati de top din domeniu si este specializat in fotografie portret si natura statica. Lucreaza cu mari agentii de publicitate, realizand numeroase campanii de promovare pentru firme si organizatii recunoscute in toata lumea.
    Gianfranco Di Niso este barman profesionist si castigator al unor competitii nationale si internationale. Organizeaza numeroase cursuri de formare pentru barmani, aplicand metoda freestyle si tehnici cafe. Din 1986 colaboreaza cu diferite institutii in Bergamo si in zonele din apropiere.
    Davide Manzoni este absolvent de Cinematografie la Universitatea Catolica din Brescia. El combina pasiunea pentru filme cu cea pentru scris si gatit. 
 
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 15/11/2020 22:40
Aceasta chiar este o carte interesanta și de efect pentru cei care o citesc sau pentru cei care se bucura de preparatele prezentate. Prietenul meu este un băutor de vin, asa ca i-a plăcut sa le încerce.
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X