Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase - Geraldine Olivo
Rasfoieste

Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

     Alternativa sanatoasa a sucurilor din comert. Apa de izvor, fructe, legume, verdeturi, condimente... Descoperiti cum sa combinati toate aceste arome, ca sa obtineti ape detoxifiante delicioase sau infuzii pline de vitamine si sa beneficiati de elementele lor nutritive. Apa de vara cu piersica, dovlecel si cimbru, apa depurativa cu seva de mesteacan, rozmarin si lamaie, prajitura cu morcov de baut... 80 de retete pentru orice anotimp, menite sa va astampere setea, sa va purifice orgasnismul si sa va delecteze papilele gustative. Autoarea ofera detalii privind calitatile nutritive ale fiecarui ingredient, pentru a intelege mai bine efectele benefice ale retetelor propuse.     Fragment din volum:
 
    “DE STIUT INAINTE DE A INCEPE
    PRINCIPII GENERALE
    Toate retetele sunt pentru un litru de apa detoxifianta si trebuie preparate preferabil de seara pentru a doua zi (durata lor de pastrare este de cel mult 24 de ore). Apa folosita trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate, fie apa de izvor imbuteliata, fie trecuta printr-o cana filtranta. Evitati cu desavarsire apa direct de la robinet. Daca este necesar, filtrati bautura detoxifianta in momentul servirii, folosind o strecuratoare daca vasul nu este prevazut cu un filtru.
 
    LAMAIA
    Este prezenta in majoritatea retetelor; actiunea antioxidanta a vitaminei C din lamai contribuie la o mai buna conservare a fructelor si legumelor puse la macerat.
 
    APA DETOXIFIANTA ACIDULATA
    Daca va place, nimic nu va impiedica sa inlocuiti o parte din apa plata cu apa acidulata. Folositi in proportie de aproximativ jumatate apa plata pentru macerarea fructelor si apoi adaugati apa acidulata in momentul servirii. Puteti opta pentru o apa bogata in bicarbonat, cu conditia sa nu aiba un continut foarte mare de sare (adica de sodiu). Astfel, veti spori virtutile alcalinizante ale apei detoxifiante. 
 
    RECIPIENTUL
    Trebuie sa fie din sticla (in niciun caz din plastic) — in mod ideal un borcan mare cu capac care se insurubeaza. Alegeti intotdeauna un vas cu capacitate mai mare de un litru, ca sa incapa in el atat fructele si legumele, cat si litrul de apa in care le macerati.
 
    TAIEREA
    Taiati fructele si legumele in bucati mici pentru ca gustul si proprietatile lor sa se poata difuza usor in apa, dar nu foarte mici, pentru ca fructele moi (para, banana) sa nu se dezintegreze. Daca fructele sunt prea mici pentru a mai fi taiate (zmeura, fragi, afine etc.), striviti-le usor intr-un mojar.”
Citește mai mult

-15%

PRP: 40.18 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

34.15Lei

34.15Lei

40.18 Lei

Primești 34 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare luni, 17 noiembrie - marti, 18 noiembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

     Alternativa sanatoasa a sucurilor din comert. Apa de izvor, fructe, legume, verdeturi, condimente... Descoperiti cum sa combinati toate aceste arome, ca sa obtineti ape detoxifiante delicioase sau infuzii pline de vitamine si sa beneficiati de elementele lor nutritive. Apa de vara cu piersica, dovlecel si cimbru, apa depurativa cu seva de mesteacan, rozmarin si lamaie, prajitura cu morcov de baut... 80 de retete pentru orice anotimp, menite sa va astampere setea, sa va purifice orgasnismul si sa va delecteze papilele gustative. Autoarea ofera detalii privind calitatile nutritive ale fiecarui ingredient, pentru a intelege mai bine efectele benefice ale retetelor propuse.     Fragment din volum:
 
    “DE STIUT INAINTE DE A INCEPE
    PRINCIPII GENERALE
    Toate retetele sunt pentru un litru de apa detoxifianta si trebuie preparate preferabil de seara pentru a doua zi (durata lor de pastrare este de cel mult 24 de ore). Apa folosita trebuie sa fie intotdeauna de buna calitate, fie apa de izvor imbuteliata, fie trecuta printr-o cana filtranta. Evitati cu desavarsire apa direct de la robinet. Daca este necesar, filtrati bautura detoxifianta in momentul servirii, folosind o strecuratoare daca vasul nu este prevazut cu un filtru.
 
    LAMAIA
    Este prezenta in majoritatea retetelor; actiunea antioxidanta a vitaminei C din lamai contribuie la o mai buna conservare a fructelor si legumelor puse la macerat.
 
    APA DETOXIFIANTA ACIDULATA
    Daca va place, nimic nu va impiedica sa inlocuiti o parte din apa plata cu apa acidulata. Folositi in proportie de aproximativ jumatate apa plata pentru macerarea fructelor si apoi adaugati apa acidulata in momentul servirii. Puteti opta pentru o apa bogata in bicarbonat, cu conditia sa nu aiba un continut foarte mare de sare (adica de sodiu). Astfel, veti spori virtutile alcalinizante ale apei detoxifiante. 
 
    RECIPIENTUL
    Trebuie sa fie din sticla (in niciun caz din plastic) — in mod ideal un borcan mare cu capac care se insurubeaza. Alegeti intotdeauna un vas cu capacitate mai mare de un litru, ca sa incapa in el atat fructele si legumele, cat si litrul de apa in care le macerati.
 
    TAIEREA
    Taiati fructele si legumele in bucati mici pentru ca gustul si proprietatile lor sa se poata difuza usor in apa, dar nu foarte mici, pentru ca fructele moi (para, banana) sa nu se dezintegreze. Daca fructele sunt prea mici pentru a mai fi taiate (zmeura, fragi, afine etc.), striviti-le usor intr-un mojar.”
Citește mai mult

Detaliile produsului

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Alinda 27/07/2025 00:03
green icon awesome check Achiziție verificată
O carte plina cu invataturi pentru sanatate!
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 04/11/2020 22:00
Mi s-a parut foarte interesanta acesta carte, cand am descoperit-o si asa consider si acum dupa ce am comparat-o si am incercat o parte din retete. Sunt adepta mancarii sanatoase si a bauturilor sanatoase, asadar o recomand!
Arată mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X