headerdesktop englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🍂English Books -𝟐𝟎% -𝟑𝟎% ☁︎‎‎꙳❅

& 🚚Transport GRATUIT peste 50 lei!

Răsfoiește și comandă»

Feathers

De (autor): Jose Souto

  • Feathers
  • Feathers
  • Feathers
  • Feathers

Feathers

De (autor): Jose Souto

Venison - the Game Larder lit up the traditional game cookery market and here comes the next offering from top photographer Steve Lee and Jose Souto, sharing their passion for pheasant, duck, grouse, woodcock, geese, pigeon and more. Steve Lee's stunning photographs showcase more than just the modern, international recipes from master game chef Jose Souto and his culinary friends - they impart the beauty of game birds in the field, from source to plate. the best way to harvest, store, prepare and cook the birds. - Stunning photographs sharing the joy of shooting and of cookery - the birds in the field - step by step butchery - modern, international, simple and sophisticated recipes Additonal recipes from guest chefs Michel Roux, Brian Turner and many more.
Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 216.00 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

172.80Lei

172.80Lei

216.00 Lei

Primești 172 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Venison - the Game Larder lit up the traditional game cookery market and here comes the next offering from top photographer Steve Lee and Jose Souto, sharing their passion for pheasant, duck, grouse, woodcock, geese, pigeon and more. Steve Lee's stunning photographs showcase more than just the modern, international recipes from master game chef Jose Souto and his culinary friends - they impart the beauty of game birds in the field, from source to plate. the best way to harvest, store, prepare and cook the birds. - Stunning photographs sharing the joy of shooting and of cookery - the birds in the field - step by step butchery - modern, international, simple and sophisticated recipes Additonal recipes from guest chefs Michel Roux, Brian Turner and many more.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo