headerdesktop laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁Vacanță CADOU în Laponia

Acasă la Moș Crăciun

Comandă și câștigă

Valabilitate: 11-12 noiembrie»»»

Modern Food Microbiology

De (autor): James M. Jay

Modern Food Microbiology - James M. Jay

Modern Food Microbiology

De (autor): James M. Jay

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 647.91 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

583.12Lei

583.12Lei

647.91 Lei

Primești 583 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X