Steeped: The Chemistry of Tea
De (autor): Michelle Francl
Beginning with a leaf to cup introduction, this book looks at the molecular makeup of different types of tea, discusses brewing and steeping, and the age-old question of when, or even whether, to add milk.
-10%
transport gratuit
PRP: 430.38 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
387.34Lei
387.34Lei
430.38 LeiPrimesti 387 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Beginning with a leaf to cup introduction, this book looks at the molecular makeup of different types of tea, discusses brewing and steeping, and the age-old question of when, or even whether, to add milk.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!