headerdesktop laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁Vacanță CADOU în Laponia

Acasă la Moș Crăciun

Comandă și câștigă

Valabilitate: 11-12 noiembrie»»»

Eating to Extinction: The World's Rarest Foods and Why We Need to Save Them

De (autor): Dan Saladino

Eating to Extinction: The World's Rarest Foods and Why We Need to Save Them - Dan Saladino

Eating to Extinction: The World's Rarest Foods and Why We Need to Save Them

De (autor): Dan Saladino

Saladino, Dan: - Dan Saladino is a renowned food journalist who has worked at the BBC for twenty-five years. For more than a decade he has traveled the world recording stories of foods at risk of extinction--from cheeses made in the foothills of a remote Balkan mountain range to unique varieties of rice grown in southern China. His work has been recognized by the James Beard Foundation, the Guild of Food Writers, and the Fortnum & Mason Food and Drink Awards.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 151.20 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

136.08Lei

136.08Lei

151.20 Lei

Primești 136 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Descrierea produsului

Saladino, Dan: - Dan Saladino is a renowned food journalist who has worked at the BBC for twenty-five years. For more than a decade he has traveled the world recording stories of foods at risk of extinction--from cheeses made in the foothills of a remote Balkan mountain range to unique varieties of rice grown in southern China. His work has been recognized by the James Beard Foundation, the Guild of Food Writers, and the Fortnum & Mason Food and Drink Awards.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X