A Culinary History of Kentucky: Burgoo, Beer Cheese and Goetta
De (autor): Fiona Young-Brown
Pull up a chair to the kitchen table and enjoy a delicious adventure through Bluegrass food history. Kentucky's cuisine can be traced back to Cherokee, Irish, Scottish, English and German roots, among others. A typical Kentucky meal might have the standar
-10%
transport gratuit
PRP: 148.74 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
133.87Lei
133.87Lei
148.74 LeiPrimesti 133 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Pull up a chair to the kitchen table and enjoy a delicious adventure through Bluegrass food history. Kentucky's cuisine can be traced back to Cherokee, Irish, Scottish, English and German roots, among others. A typical Kentucky meal might have the standar
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!