headerdesktop literatimer01dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile literatimer01dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

💫Weekend LITERAr

+ 🚚 GRATUIT peste 50 lei

-50% -25% la rafturile LITERA

Oferă cadouri ieșite din tipar➤

Foie Gras: A Global History

De (autor): Norman Kolpas

Foie Gras: A Global History - Norman Kolpas

Foie Gras: A Global History

De (autor): Norman Kolpas


Few ingredients inspire more soaring praise and provoke greater outrage than foie gras. Literally meaning "fat liver," foie gras is traditionally produced by force-feeding geese or ducks, a process which has become the object of widespread controversy and debate. In Foie Gras: A Global History, Norman Kolpas strives to provide a balanced account of this luxurious ingredient's history and production from ancient Egypt to modern times. Kolpas also explores how foie gras has inspired famous writers, artists, and musicians including Homer, Herman Melville, Isaac Asimov, Claude Monet, and Gioachino Antonio Rossini. The book includes a guide to purchasing, preparing, and serving foie gras, as well as ten easy recipes, from classic dishes to contemporary treats.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 93.53 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

84.18Lei

84.18Lei

93.53 Lei

Primești 84 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului


Few ingredients inspire more soaring praise and provoke greater outrage than foie gras. Literally meaning "fat liver," foie gras is traditionally produced by force-feeding geese or ducks, a process which has become the object of widespread controversy and debate. In Foie Gras: A Global History, Norman Kolpas strives to provide a balanced account of this luxurious ingredient's history and production from ancient Egypt to modern times. Kolpas also explores how foie gras has inspired famous writers, artists, and musicians including Homer, Herman Melville, Isaac Asimov, Claude Monet, and Gioachino Antonio Rossini. The book includes a guide to purchasing, preparing, and serving foie gras, as well as ten easy recipes, from classic dishes to contemporary treats.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo