headerdesktop englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🍂English Books -𝟐𝟎% -𝟑𝟎% ☁︎‎‎꙳❅

& 🚚Transport GRATUIT peste 50 lei!

Răsfoiește și comandă»

Sous Vide BBQ: Delicious Recipes and Precision Techniques That Guarantee Smoky, Fall-Off-The-Bone BBQ Every Time

De (autor): Greg Mrvich

Sous Vide BBQ: Delicious Recipes and Precision Techniques That Guarantee Smoky, Fall-Off-The-Bone BBQ Every Time - Greg Mrvich

Sous Vide BBQ: Delicious Recipes and Precision Techniques That Guarantee Smoky, Fall-Off-The-Bone BBQ Every Time

De (autor): Greg Mrvich


Tips, tricks, and secrets for using sous vide to make no-fail, mind-blowing barbeque

Packed with professional tips, helpful photos and step-by-step tutorials, this book shows how to use your sous vide's precision temperature control to cook moist, flavorful meats every time.Then it goes further.

Author Greg Mrvich reveals his proven techniques and secret tricks for juicy, tender meat with a crispy, caramelized bark and perfect, smoky flavor. With options for finishing outside in your smoker or on the grill, the book's 50 recipes cover everything from backyard classics to gourmet creations, including:

-Barbecue Beef Brisket
-Cedar-Plank Chicken Breast
-Carne Asada Tacos
-Mediterranean Lamb Kebabs
-Turkey Skillet Stew
-Seared Wasabi Ginger Crusted Tuna
-Santa Maria Tri-Tip

Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 216.69 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

173.35Lei

173.35Lei

216.69 Lei

Primești 173 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului


Tips, tricks, and secrets for using sous vide to make no-fail, mind-blowing barbeque

Packed with professional tips, helpful photos and step-by-step tutorials, this book shows how to use your sous vide's precision temperature control to cook moist, flavorful meats every time.Then it goes further.

Author Greg Mrvich reveals his proven techniques and secret tricks for juicy, tender meat with a crispy, caramelized bark and perfect, smoky flavor. With options for finishing outside in your smoker or on the grill, the book's 50 recipes cover everything from backyard classics to gourmet creations, including:

-Barbecue Beef Brisket
-Cedar-Plank Chicken Breast
-Carne Asada Tacos
-Mediterranean Lamb Kebabs
-Turkey Skillet Stew
-Seared Wasabi Ginger Crusted Tuna
-Santa Maria Tri-Tip

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo