headerdesktop englezatrgrwk18iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile englezatrgrwk18iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

REDUCERI până la -40%!

🔖Weekend English Books🔖

&

🪂Transport GRATUIT la peste 75 lei»

Easy Dutch Oven Cooking: Classic and Contemporary Recipes in 5 Steps or Less

Easy Dutch Oven Cooking: Classic and Contemporary Recipes in 5 Steps or Less - Sara Furcini

Easy Dutch Oven Cooking: Classic and Contemporary Recipes in 5 Steps or Less

Furcini, Sara: -

SARA FURCINI is a chef and creator of the food blog The Frayed Apron. She grew up in the Arizona desert and went to culinary school in New York City, where she went on to teach cooking classes and work in a Michelin Star restaurant. Visit Sara at TheFrayedApron.com for tried-and-true recipes and cooking tips.

Citeste mai mult

24-48h

-20%

transport gratuit

PRP: 123.94 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

99.15Lei

99.15Lei

123.94 Lei

Primesti 99 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Livrare

Estimare livrare marti, 22 iulie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. In cazul perioadelor aglomerate pot aparea intarzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizeaza in decursul a 24-48 de ore (zile lucratoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cartilor in engleza aflate in stocul furnizorilor nostri se realizeaza in intervalul de 2-4 saptamani, afisat in pagina de produs. Toate comenzile care contin un titlu din aceasta categorie vor fi livrate la termenul cel mai indelungat. in cazul in care doresti impartirea comenzii, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica toate conditiile. Poti gasi aceste informatii si in sectiunea Termeni si Conditii.

Descrierea produsului

Furcini, Sara: -

SARA FURCINI is a chef and creator of the food blog The Frayed Apron. She grew up in the Arizona desert and went to culinary school in New York City, where she went on to teach cooking classes and work in a Michelin Star restaurant. Visit Sara at TheFrayedApron.com for tried-and-true recipes and cooking tips.

Citeste mai mult

S-ar putea sa-ti placa si

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one