Cabbage and Caviar: A History of Food in Russia

De (autor): Alison K. Smith

Cabbage and Caviar: A History of Food in Russia - Alison K. Smith

Cabbage and Caviar: A History of Food in Russia

De (autor): Alison K. Smith

Smith, Alison K.: - Alison K. Smith is professor in and chair of the Department of History at the University of Toronto. She is the author of Recipes for Russia: Food and Nationhood under the Tsars and For the Common Good and Their Own Well-Being: Social Estates in Imperial Russia.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 241.80 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

217.62Lei

217.62Lei

241.80 Lei

Primești 217 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Smith, Alison K.: - Alison K. Smith is professor in and chair of the Department of History at the University of Toronto. She is the author of Recipes for Russia: Food and Nationhood under the Tsars and For the Common Good and Their Own Well-Being: Social Estates in Imperial Russia.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X