headerdesktop litera28noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile litera28noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

💫Weekend LITERAr

+ 🚚 GRATUIT peste 50 lei

-50% -25% la rafturile LITERA

Oferă cadouri ieșite din tipar➤

Wine Simple: Perfect Pairings: An Ingenious Guide to Enjoying Food with Wine

De (autor): Aldo Sohm

Wine Simple: Perfect Pairings: An Ingenious Guide to Enjoying Food with Wine - Aldo Sohm

Wine Simple: Perfect Pairings: An Ingenious Guide to Enjoying Food with Wine

De (autor): Aldo Sohm

Aldo Sohm is the James Beard Award-winning wine director of Le Bernardin and a partner in the eponymous Aldo Sohm Wine Bar. Sohm was named Best Sommelier in the World by the Worldwide Sommelier Association, Best Sommelier in America by the American Sommelier Association, and Best Sommelier of Austria four times by the Austrian Sommelier Union. He lives in Brooklyn, New York.

Christine Muhlke is a contributing editor at Bon Appétit, the founder of Bureau X food consultancy, and the creator of the newsletter Xtine. She has authored cookbooks with Eric Ripert, David Kinch, and Eric Werner.

Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 235.54 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

211.99Lei

211.99Lei

235.54 Lei

Primești 211 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Aldo Sohm is the James Beard Award-winning wine director of Le Bernardin and a partner in the eponymous Aldo Sohm Wine Bar. Sohm was named Best Sommelier in the World by the Worldwide Sommelier Association, Best Sommelier in America by the American Sommelier Association, and Best Sommelier of Austria four times by the Austrian Sommelier Union. He lives in Brooklyn, New York.

Christine Muhlke is a contributing editor at Bon Appétit, the founder of Bureau X food consultancy, and the creator of the newsletter Xtine. She has authored cookbooks with Eric Ripert, David Kinch, and Eric Werner.

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X