headerdesktop laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile laponiatimer12noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎁Vacanță CADOU în Laponia

Acasă la Moș Crăciun

Comandă și câștigă

Valabilitate: 11-12 noiembrie»»»

Tokyo Izakaya Cookbook: Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries

De (autor): Kotaro

Tokyo Izakaya Cookbook: Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries - Kotaro

Tokyo Izakaya Cookbook: Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries

De (autor): Kotaro

Kotaro Chef Kotaro Hayashi's "hipster-like affinity for the handcrafted comes through in every dish."--Conde Nast Traveler.

Ametsuchi Chef Miho Tsuchii's simply cooked dishes bring out the full character of the ingredients she uses. Her gentle flavors make every mouthful a delight.

Shuko Takigiya Chef Hiroto Kibayashi's delicious appetizers are the perfect accompaniment to drinks. He is known for traditional dishes with modern twists.

Shutei Zorome Great attention to fine detail is prevalent in many aspects of the unique, humorous dishes created by Chef Hisato Ohno.

Sakebozu Chef Tomo Maeda excels in the use of spices as hidden accents, and in finding the cooking method most suited to a particular ingredient.

Nihonshu-ya Chef Ken'ichi Takaya is known for his innovative combinations of Japanese and Western flavors and cooking methods.

Citește mai mult

-10%

PRP: 117.74 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

105.97Lei

105.97Lei

117.74 Lei

Primești 105 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Kotaro Chef Kotaro Hayashi's "hipster-like affinity for the handcrafted comes through in every dish."--Conde Nast Traveler.

Ametsuchi Chef Miho Tsuchii's simply cooked dishes bring out the full character of the ingredients she uses. Her gentle flavors make every mouthful a delight.

Shuko Takigiya Chef Hiroto Kibayashi's delicious appetizers are the perfect accompaniment to drinks. He is known for traditional dishes with modern twists.

Shutei Zorome Great attention to fine detail is prevalent in many aspects of the unique, humorous dishes created by Chef Hisato Ohno.

Sakebozu Chef Tomo Maeda excels in the use of spices as hidden accents, and in finding the cooking method most suited to a particular ingredient.

Nihonshu-ya Chef Ken'ichi Takaya is known for his innovative combinations of Japanese and Western flavors and cooking methods.

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X