Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Viandier of Taillevent: An Edition of All Extant Manuscripts

De (autor): Terrence Scully

Viandier of Taillevent: An Edition of All Extant Manuscripts - Terrence Scully

Viandier of Taillevent: An Edition of All Extant Manuscripts

De (autor): Terrence Scully


This volume is the first to present all four extant manuscripts of the "Viandier de Taillevent." The texts of the 220 recipes are in their original French and a complete English translation is provided. Variants between the four manuscripts represent more than a century of modifications in gastronomic tastes and culinary practices in French seigneurial life. The commentary and notes trace the significance of these modifications and indicate the influence the "Viandier" exercised on more recent cookery books throughout Europe. This critical edition also includes a glossary and a bibliography. In addition, selected recipes have been adapted for modern use and arranged in a menu for six people.
Citește mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 216.64 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

194.98Lei

194.98Lei

216.64 Lei

Primești 194 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului


This volume is the first to present all four extant manuscripts of the "Viandier de Taillevent." The texts of the 220 recipes are in their original French and a complete English translation is provided. Variants between the four manuscripts represent more than a century of modifications in gastronomic tastes and culinary practices in French seigneurial life. The commentary and notes trace the significance of these modifications and indicate the influence the "Viandier" exercised on more recent cookery books throughout Europe. This critical edition also includes a glossary and a bibliography. In addition, selected recipes have been adapted for modern use and arranged in a menu for six people.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X