headerdesktop englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile englezawk14noi25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🍂English Books -𝟐𝟎% -𝟑𝟎% ☁︎‎‎꙳❅

& 🚚Transport GRATUIT peste 50 lei!

Răsfoiește și comandă»

Bean-To-Bar Chocolate: America's Craft Chocolate Revolution: The Origins, the Makers, and the Mind-Blowing Flavors

De (autor): Megan Giller

Bean-To-Bar Chocolate: America's Craft Chocolate Revolution: The Origins, the Makers, and the Mind-Blowing Flavors - Megan Giller

Bean-To-Bar Chocolate: America's Craft Chocolate Revolution: The Origins, the Makers, and the Mind-Blowing Flavors

De (autor): Megan Giller

Laiskonis, Michael: - Michael Laiskonis is Creative Director of New York City's Institute of Culinary Education, and manager of its bean-to-bar Chocolate Lab. Previously Executive Pastry Chef at Le Bernardin for eight years, he was awarded Outstanding Pastry Chef in 2007 by the James Beard Foundation, and in 2014 the International Association of Culinary Professionals tapped him as its 'Culinary Professional of the Year'.
Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 122.33 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

97.86Lei

97.86Lei

122.33 Lei

Primești 97 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Laiskonis, Michael: - Michael Laiskonis is Creative Director of New York City's Institute of Culinary Education, and manager of its bean-to-bar Chocolate Lab. Previously Executive Pastry Chef at Le Bernardin for eight years, he was awarded Outstanding Pastry Chef in 2007 by the James Beard Foundation, and in 2014 the International Association of Culinary Professionals tapped him as its 'Culinary Professional of the Year'.
Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X