headerdesktop transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend fara taxa de livrare 🔥

Transport gratuit

1-3 august

la toate comenzile din tara »

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats - Paul Thomas

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats

Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
Citeste mai mult

-10%

transport gratuit

PRP: 136.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

122.40Lei

122.40Lei

136.00 Lei

Primesti 122 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
Citeste mai mult

S-ar putea sa-ti placa si

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one