The Chemistry of Beer: The Science in the Suds
De (autor): Roger Barth
Roger Barth, PhD, is professor emeritus at West Chester University. He is the creator of a course on the chemistry of beer and coauthor of Mastering Brewing Science: Quality and Production (Wiley, 2019).
-15%
transport gratuit
PRP: 339.58 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
288.64Lei
288.64Lei
339.58 LeiPrimesti 288 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Roger Barth, PhD, is professor emeritus at West Chester University. He is the creator of a course on the chemistry of beer and coauthor of Mastering Brewing Science: Quality and Production (Wiley, 2019).
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!