McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
De (autor): Harold Mcgee

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
De (autor): Harold Mcgee
A masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without.
-10%
transport gratuit
PRP: 306.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
275.40Lei
275.40Lei
306.00 LeiPrimesti 275 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
A masterpiece of gastronomic writing; a rich, addictive blend of chemistry, history and anecdote that no self-respecting foodie or cook can afford to be without.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!